Un bărbat și o femeie din Pitești, băgați în spital de un șofer iresponsabil

Un bărbat și o femeie din Pitești au fost transportați, azi, la spital după ce un șofer iresponsabil a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară proiectată într-un gard.

Accidentul s-a petrecut pe o stradă din localitatea Bradu.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat 31 de ani, din Suseni, care conducea un autoturism pe str. Principală din comuna Bradu, având direcția de deplasare Suseni spre Pitești, a pătruns pe contrasens, posibil pentru a evita coliziunea cu autoturismul care se deplasa în fața sa, în aceeași direcție. În urma pătrunderii pe contrasens, acesta a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care se deplasa din sensul opus, condusă de un bărbat de 46 de ani, din Pitești, care a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu gardul unui imobil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

În urma accidentului, au fost răniți ușor și transportați la spital conducătorul autoutilitarei (bărbatul de 46 de ani, din Pitești), precum și pasagera din dreapta față din același autovehicul, o femeie de 34 de ani, din Pitești.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here