Imagini de la accidentul petrecut în Pitești, unde o femeie de 41 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni

O femeie de 41 de ani a fost lovită, în această dimineață, de o mașină pe o trecere de pietoni din Pitești. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Evenimentul, care a avut loc pe strada Calea Câmpulung, a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima.

De asemenea, locul faptei a fost asigurat de polițiști SAS, până la sosirea polițiștilor rutieri.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 58 de ani, din Ștefănești, iar victima este din Mioveni.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 58 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe strada Calea Câmpulung, având direcția de deplasare dinspre Pitești spre Mărăcineni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat o femeie de 41 de ani, din Mioveni, care se angajase în traversarea drumului, posibil pe marcajul pietonal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, a mai precizat reprezentantul IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here