Mariana Gheorghe, REVOCATĂ din funcția de adjunct al IȘJ Olt. Ce post ocupă acum

Mariana Gheorghe a fost revocată, azi, din funcția de inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt.

În locul ei vine, de pe postul de inspector de management, Iustina Marica. De fapt, este o rocadă, Mariana Gheorghe preluând, ea, locul de inspector de management.

Contactată de OLT-ALERT, ea a confirmat informația.

Mariana Gheorghe a revenit în conducerea IȘJ Olt în aprilie 2020, sprijină de PMP după ce abia părăsise Partidul Social Democrat. Ea a ocupat atunci postul rămas vacant prin plecarea liberalei Luminița Popescu în funcția de secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați.

Mariana Gheorghe s-a mai aflat, în trecut, în conducerea Inspectoratului Școlar Olt, atât pe postul de adjunct al instituției, dar și în funcția de inspector școlar general.

Aceasta este a doua schimbare în conducerea instituției după ce, ieri, pe postul de inspector școlar general a revenit Adrian Bărbulete, în vreme ce fostul șef al inspectoratului, Victor Iacobescu, este acum adjunct al instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here