PNL Olt a decis susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la șefia Partidului Național Liberal

PNL Olt a decis, joi, susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă la șefia Partidului Național Liberal.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței Colegiului Director Judeţean al filialei Olt a Partidului Naţional Liberal, derulată, joi, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt.

„Conducerea Partidului Național Liberal din poziția de lider este un act de responsabilitate și angajament pe care actualul premier al României, Nicolae Ciucă, și l-a asumat. Primul pas pe care l-a făcut a fost lansarea publică a candidaturii sale pentru această funcție cu moțiunea ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, un document care pune accent pe necesitatea unei guvernări eficiente care să ofere românilor siguranţă şi încredere.

După o analiză temeinică a moțiunii care a însoțit candidatura premierului Nicolae Ciucă la șefia partidului, Colegiul Director Judeţean al filialei Olt a Partidului Naţional Liberal, întrunit astăzi în şedinţă statutară, a decis prin votul unanim al membrilor prezenţi susținerea moţiunii ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” și mandatarea noului lider cu încredere”, a anunțat, după ședință, președintele organizației, senatorul Liviu Voiculescu.

Nicolae Ciucă și-a depus, miercuri, candidatura la președinția PNL.

„Am decis să-mi asum această responsabilitate după o discuție cu colegii și în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice. PNL este la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării.

Dacă vom guverna bine, dacă ne vom duce la bun sfârșit obiectivele din programul de guvernare, atunci rezultatele vor fi evidente. Susținem investițiile din bugetul național și din bani europeni. Aceste investiții vor asigura tinerilor un viitor stabil, un mediu de afaceri care să poată oferi locuri de muncă la fel de bine plătite ca în vest.

„Uniți pentru o Românei stabilă și puternică” este titlul moțiunii depuse și sper că după ce o vor analiza, colegii mei o vor vota”, a spus Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here