Zeci de membri AUR și-au dat întâlnire în pădurea de la Bărăști. ATAC la primarul liberal al comunei!

Zeci de membri AUR și-au dat întâlnire, pentru sâmbătă, în pădurea de la Bărăști. Ei intenționează să ecologizeze zona și îl acuză pe primarul liberal al localității că a contribuit la transformarea pădurii într-o groapă de gunoi. În același timp, pădurea și fauna ei sunt suspuse constant și agresiv defrișării ilegale și braconajului, mai acuză cei de la AUR.

Sâmbătă, 7 mai 2022, filiala Olt a partidului Alianța pentru Unirea Românilor va desfășura o acțiune de ecologizare a pădurii de pe raza comunei Bărăști, transmite, printr-un comunicat de presă, AUR Olt.

„Începând cu ora 10.00, peste 50 de membri AUR Olt vor da autorităților locale un exemplu de civism, curățând o pădure care de 30 de ani este folosită ca groapă de gunoi”, spun cei de la AUR.

Vina acestei deplorabile stări de fapt o poartă Primăria Bărăști, care până anul trecut nu a pus la dispoziția sătenilor tomberoane de gunoi, nici nu a asigurat un serviciu de ridicare a deșeurilor din gospodării, mai precizează AUR Olt.

În același timp, pădurea și fauna ei sunt suspuse constant și agresiv defrișării ilegale și braconajului.

Acțiunea de sâmbătă se desfășoară sub deviza „Salvăm aurul verde al României.

„Cerem autorităților locale din întregul județ Olt protejarea și extinderea spațiilor verzi, precum și ocrotirea faunei locale!”, se mai arată în comunicatul AUR Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here