Femeie târâtă de tramvai în timp ce încerca să urce în el un cărucior în care se afla bebeluşul ei

O femeie a fost târâtă mai mulţi metri, după ce ar fi încercat să urce în mijlocul de transport cu un cărucior în care era un bebeluş. Martor la incident a fost chiar soţul femeii care apucase se se urce în mijlocul de transport şi tragea căruciorul de pe scări.

Incident grav în Bucureşti. O femeie a ajuns la spital după ce a fost târâtă de tramvai în cartierul Rahova din Bucureşti. Femeia încerca să urce într-un tramvai de pe linia 32 un cărucior în care se afla bebeluşul ei.

Soţul femeii urcase primul şi trăgea de pe scări căruciorul. La un moment dat uşile tramvaiului s-au închis şi tramvaiul s-a pus în mişcare, femeia fiind târâtă câţiva metri.

Incidentul a fost reclamat la Poliţie şi este investigat acum de poliţiştii care au dechis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat că nu consumase băuturi alcoolice.

Şi STB face anchetă. Până la finalizarea cercetărilor, vatmanul nu se mai poate întoarce pe traseu, iar tramvaiul este retras la depou.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here