CAO va opri alimentarea cu apă, miercuri, 11 mai, pe cinci străzi din Balș. Ce se întâmplă

Serviciul de alimentare cu apă va fi sistat, mâine, 11 mai, 2022, pe nu mai puțin de cinci străzi din Balș, anunță Compania de Apă Olt (CAO).

Este vorba de străzile Plopului, Laboratorului, Lalelelor, Nicolae Titulescu și Trandafirului, artere pe care alimentarea cu apă va fi oprită în intervalul orar 9.00- 12.00.

„Lucrările de reabilitare și extindere a rețelei de apă pe strada Plopului au fost finalizate și vor fi efectuate branșamentele la rețeaua nouă”, se arată într-un comunicat al CAO.

„Facem apel la locuitorii din zonele menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, atenționează reprezentanții companiei.

Compania de Apă Olt are în desfășurare, în orașul Balș, lucrări de investiții în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

Până acum au fost finalizate și lucrările de extindere a rețelelor de apă și, acum, se fac probe pe străzile Anton Pann, Prelungirea 1 Decembrie, Cuza Vodă, Popa Șapcă – Măinești.

Între timp, au început lucrările de extindere a rețelei de apă și pe strada Frații Buzești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here