Căruță SPULBERATĂ de autoturism pe DN54, în Olt. Două persoane au fost RĂNITE GRAV

O căruță a fost spulberată de un autoturism, marți seară, pe DN54, în județul Olt. Două persoane au fost rănite grav și transportate la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism și un atelaj hipo au fost implicate într-un accident produs pe DN 54 Caracal – Corabia, în zona localității Vișina, impactul fiind soldat cu rănirea gravă a două persoane. Circulația este oprită pentru aproximativ 30 de minute.

Evenimentul rutier a avut loc în afara localității Vișina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani și un atelaj hipo, în care se aflau două persoane, respectiv un bărbat și o femeie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.

În urma coliziunii, cele două persoane din căruță au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here