Femeie de 44 de ani din Olt, dispărută de două zile. Căutările polițiștilor, zadarnice până acum/ FOTO/ UPDATE

UPDATE: Femeia a fost găsită de polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, într-o locuință nelocuită, din comuna Seaca. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

O femeie de 44 de ani, din comuna olteană Seaca, este căutată de două zile de polițiști după ce, duminică dimineața, ea a plecat voluntar de acasă. 

Soțul femeii a așteptat-o toată ziua să revină la domiciliu, lucru care nu s-a întâmplat nici a doua zi. Luni seară, bărbatul a alertat polițiștii.

„În seara zilei de 9 mai a.c., polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa au fost sesizați de un bărbat, din comuna Seaca, județul Olt, cu privire la faptul că, în ziua de 8 mai a.c., în jurul orei 06:30, soția sa, MIHAI MARIANA DOINIȚA, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 95 de kilograme, constituție robustă, păr grizonat, tuns scurt, la nivelul umerilor, ochi căprui, fața ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată cu vestă albastră și pantaloni de culoare roșu cu albastru, iar în picioare purta papuci albaștri din material plastic, cu talpa albă”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Mariana Doinița Mihai este de negăsit de două zile

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here