Sistemul de canalizare al Balșului va fi extins în orașul vechi și în cartierele Vârtina, Româna și Corbeni. 4 străzi, modernizate

Sistemul de canalizare al Balșului va fi extins în orașul vechi și în cartierele Vârtina, Româna și Corbeni, iar două străzi urmează să fie modernizate.

Pentru extinderea canalizării în cele trei cartiere Primăria Balș a depus un proiect în valoare de peste 20 de milioane de lei (20.373.881) pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar pentru extinderea sistemului de canalizare în zona veche a orașului a fost depus un alt proiect, de peste 6,5 milioane de lei, în cadrul aceluiași program de investiții.

Aceeași sursă de finanțare va fi folosită și pentru modernizarea străzilor Fratii Buzesti, 1 Decembrie, Petre Pandrea și Nufarului, pentru care aministrația orașului a depus un alt proiect, în valoare de peste 6,1 milioane de lei.

Toate acestea fac parte din programul de investiții pentru dezvoltarea orașului pe care primarul Cătălin Rotea l-a promis oamenilor. Unele dintre promisiunile electorale ale edilului au fost deja îndeplinite, altele sunt în curs de îndeplinire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here