Femeia din Slatina care încinge rețelele de socializare. ”Ești o regină adevărată!”/ FOTO

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe, atât din România, cât și din străinătate. Vedeta uimește cu trăsăturile ei inedite la orice apariție, iar fanii sunt înnebuniți după stilul acesteia.

Recent, actrița, în vârstă de 34 de ani, a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram, unde a strâns peste 17.000 de aprecieri și zeci de comentarii, scrie profm.ro.

Îmbrăcată într-o rochie galbenă foarte elegantă, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale cu toc negre și o pălărie în aceeași nuanță, Mădălina Ghenea a fost surprinsă în prima fotografie stând pe capota unei mașini de epocă, într-o locație inedită. Aceasta și-a accesorizat look-ul cu un colier strălucitor și o mănușă neagră până la cot, peste care și-a pus câteva inele argintii.

„DolceVita60 Rally”, a scris Mădălina Ghenea la descrierea fotografiei postate pe contul de Instagram, făcând referire la modelul mașinii pe care este așezată.

Foto: Instagram/Mădălina Ghenea

Fanii au fost uimiți de apariția actriței lor preferate, astfel că au luat cu asalt secțiunea de comentarii, comparând-o pe vedetă cu o regină: „Ești cu adevărat de viță nobilă”/ „Arăți ca o prințesă elegantă și clasică”/ „Ești muza mea, Mădălina”, ”Ești o regină adevărată!”, arată profm.ro.

Mădălina Ghenea s-a născut la data de 8 august 1987, la Slatina, oraș în care a absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu”.

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Hunkemöller.

Ea este și o cunoscută actriță. A jucat în I soliti idioti – regia Enrico Lando, 2011, Roman e il suo cucciolo – regia Alessandro Gassman, 2012, Dom Hemingway – regia Richard Shepard, 2013, Urma – regia Dorian Boguță, 2019, House of Gucci – regia Ridley Scott, 2021.

În plan sentimental, printre cuceririle ei se numără actorul Leonardo DiCaprio, cu care a avut o relație și actorului scoțian Gerard Butler. In 2016 a avut o relație și cu celebrul designer Philipp Plein.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here