Firmă din Bistrița-Năsăud, amendată de polițiștii din Olt pentru transport ilegal de lemne

O firmă din Bistrița-Năsăud a încălcat legea în Olt. Compania a fost amendată și a rămas și fără nouă metri cubi de lemn, transportat fără documente legale.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt au depistat, în municipiul Slatina, un transport de cherestea, efectuat cu un ansamblu de vehicule  de către o societate din județul Bistrița-Năsăud, către o societate, din Slatina.

„În urma verificărilor efectuate, de către polițiști împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea – Biroul Teritorial Olt, s-a constatat faptul că societatea, din județul Bistrița-Năsăud, a transportat cantitatea de 9,066 metri cubi de cherestea rășinoase, fără documente legale de proveniență, în plus, față de cantitatea înscrisă în avizul de însoțire”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Polițiștii au sancționat societatea comercială Bistrița – Năsăud cu amendă în valoare de 4.000 de lei și au dispus confiscarea fizică a cantității de 9,066 metri cubi de material lemnos, ce a fost predată reprezentanților Ocolului Silvic Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here