Mai multe familii din Olt primesc ajutoare de urgență de zeci de mii de lei de la Guvern. Patru dintre ele au rămas fără locuințe în urma unor incendii

Mai multe familii din Olt vor primi ajutoare de urgență de zeci de mii de lei de la Guvern, după ce Executivul a aprobat, ieri, un proiect de hotărâre în acest sens.

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 1.004.500 lei pentru sprijinirea a 226 familii și persoane singure care fie se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii sau accidente, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială.

Printre beneficiari se numără și 15 familii din Olt, care vor primi 91.000 de lei. Dintre acestea, patru familii vor beneficia de 28.000 de lei pentru refacerea locuințelor afectate de incendii.

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv sunt acordate în baza anchetelor sociale efectuate de agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, centralizate de  Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, și sunt suportate din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here