Investiții de peste 36 de milioane de lei pentru dezvoltarea comunei Movileni

Primăria Movileni a solicitat finanțare pentru trei proiecte pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, fiindu-i alocate peste 36 de milioane de lei.

Este vorba de lucrări de amenajare a sistemului de iluminat public, trotuare și lucrări peisagistice în lungul Drumului Județean DJ 546 B, pe raza satului Bacea, în valoare de 2.321.364 lei, de aceleași lucrări în satul Movileni, care vor costa 5.175.658 lei, și de modernizarea drumurilor de exploatație agricolă pentru care au fost alocate fonduri de 28.998.037 de lei.

„În total, comunei noastre i-au fost alocate de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, fonduri de 36.495.029 de lei, cu care vom face lucruri frumoase și benefice pentru cetățeni. Vorbim de investiții în cele două sate ale comunei, dar și de modernizarea drumurilor din zona de exploatație agricolă, astfel încât accesul oamenilor către terenurile agricole să fie mai ușor”, a declarat primarul comunei, Ioan-Sorin Toma.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a publicat lista cu alocările sumelor de bani pentru care administrațiile publice locale au depus proiecte pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar Oltul se află pe locul doi pe țară ca valoare a fondurilor alocate, cu peste 1,6 miliarde de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here