Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Gorj fac descinderi la Caracal

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj fac descinderi, miercuri, la Caracal.

Totul are loc, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în cadrul unei operațiuni mai largi care cuprinde 27 de percheziții domiciliare, în județele Gorj, Giurgiu, Timiș, Alba, Suceava, Neamț, Iași, Olt, Dolj, Sibiu și municipiul București.

Sunt vizate companii și persoane fizice care desfășoară activități de colectare și reciclare de deșeuri și care, începând cu anul 2017 și până în prezent, ar fi dezvoltat un sistem de fraudare și inducere în eroare a operatorilor implicați în mecanismul de transfer al responsabilității stabilite în sarcina producătorilor de deșeuri din ambalaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.700.000 de lei, se arată într-un comunicat al Poliției.

Potrivit unor surse OLT-ALERT, la Caracal este vizat un depozit de fier vechi care ar aparține unor cetățeni de etnie rromă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here