Rețea de apă, gaze și iluminat stradal cu lămpi led, în cartierul Vârtina. Primarul Balșului a stabilit prioritățile

Primarul Balșului, Cătălin Rotea a vizitat joi, 26 mai, cartierul Vârtina, unde a stat de vorbă cu bălșenii. Edilul și-a propus ca toți cetățenii din această zonă să beneficieze de rețea de apă, gaze și iluminat stradal integral cu lămpi led.

Prioritățile au stabilite în urma discuțiilor cu bălșenii din zonă.

„Așa cum v-am promis, joi am avut întâlnire de lucru în mijlocul comunității pentru a discuta, cu fiecare dintre dumneavoastră, despre planurile de dezvoltare pentru orașul nostru, priorități și noi idei de proiecte. Până acum, alături de noua echipă din Primăria Balș, am reușit să concretizăm pentru această zonă: rețea de apă și gaze pe toate străzile; iluminat stradal integral cu lămpi led; demararea lucrărilor de canalizare anul acesta, urmând ca în perioada ce vine să reabilităm spațiul din fața școlii și să construim un loc de joacă pentru copii”, a spus Rotea.

Primarul le-a mulțumit bălșenilor pentru implicarea în această campanie, ce îl ajută să înțeleagă mai bine problemele din fiecare zonă.

„Vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de noi, pentru implicare și pentru toate sugestiile pe care mi le-ați transmis, este foarte important pentru mine să știu că munca noastră are rezultate și, împreună, suntem o adevărată echipă pentru Balș”, a adăugat Rotea.

Primarul orașului de pe Olteț va continua întâtâlnirile cu bălșenii în perioada 7-12 iunie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here