De Ziua Internațională a Copilului, Serviciul Pașapoarte Olt organizează acțiunea „Pașaport pentru vacanță”

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Olt își deschide porțile și îi așteaptă pe copii cu surprize inedite în cadrul evenimentului „Pașaport pentru vacanță”, anunță Prefectura Olt.

Astfel, pe data de 1 Iunie, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Olt va prelua cereri de eliberare a pașapoartelor pentru minori. Aceștia se pot prezenta singuri (în cazul minorilor cu vârsta peste 14 ani, cu declarație din partea părinților autentificată în țară de notarul public, iar în străinătate la misiunile diplomatice sau oficiile consulare) sau însoțiți de părinți (în cazul minorilor cu vârstă mai mică de 14 ani, conform prevederilor legale), pentru a depune cererea de eliberare a pașaportului, fără a fi nevoie de programare prealabilă.

Înregistrarea cererilor pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice și temporare se va desfășura la ghișeul nr. 2 al serviciului, în intervalul orar 8.30 – 16.30, pe bază de bonuri de ordine distribuite.

De asemenea, reamintim persoanelor care vor solicita depunerea cererii de eliberare a pașapoartelor pentru minori să consulte pagina de internet https://ot.prefectura.mai.gov.ro/,  pentru a se asigura că au asupra lor toate documentele necesare, inclusiv chitanța de plată a contravalorii pașaportului. Pașaportul se eliberează în termen de 5 zile lucrătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here