Concurs internațional de gimnastică pentru copii la Caracal. FIT-KID a ajuns la a patra ediție

Cea de-a patra ediție a Concursului internațional de gimnastică FIT-KID va avea loc sâmbătă, 11 iunie, la Teatrul Național din Caracal.

În organizarea Inspectoratului Școlar Județean Olt, Primăriei Caracal și a Clubului Copiilor „Marius Bunescu” din Caracal, concursul a trezit, anul acesta, interesul a 200 de gimnaști din țară și din străinătate, care vor concura pe diferite probe și categorii de vârstă.

„Este un concurs de gimnastică care se bucură de o mare popularitate, adresat copiilor din țara și străinătate care frecventează cercurile artistice din palate și cluburi, cu accent pe flexibilitate, echilibru, dans, executate pe fond muzical”, a declarat directoarea Clubului Copiilor „Marius Bunescu”, prof. Viorica Sandu.

Și-au anunțat participarea Palatul Copiilor Craiova (Alina Udrea), Palatul Copiilor Târgu-Jiu (Valerica Ciobanu și Adriana Dănciulescu), Liceul Teoretic “Ioniță Asan” Caracal (prof. Diana Oana Postelnicu), Asociația Club Sportiv “All in one Sports” (Felicia Falcă), Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea (Mihaela Runceanu), Asociația FIT-KID Ungaria (Ildiko Csabi), Asociația Macedonenilor – Ansamblul Sonțe (prof. Ionel Garoafă), Palatul Copiilor “Adrian Băran” (Viorica Sandu), Clubul Copiilor “Marius Bunescu” Caracal (Viorica Sandu și Felicia Falcă) și Ukraina (Koskin Hlib).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here