„Dorel” a lovit și la Corabia: Orașul a rămas fără apă din cauza unui hidrant rupt de muncitorii unei firme

Întreg orașul Corabia a rămas fără apă potabilă, vineri, după ce muncitorii unei firme de construcții care lucrează pe strada 1 Mai au rupt un hidrant. Angajații Companiei de Apă Olt intervin pentru remedierea situației.

Din cauza unui hidrant rupt, pe strada 1 Mai, de muncitorii unei firme de construcții care lucrează în zonă, alimentarea cu apă este oprită în tot orașul Corabia, până la ora 14.30, transmite Compania de Apă Olt, ai cărei angajați intervin deja pentru remedierea defecțiunii.

„Compania de Apă Olt Sediul Secundar Corabia intervine la această oră, pentru remedierea unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă, de pe strada General Praporgescu.

Alimentarea cu apă este oprită în cartierul „Mahala” și pe străzile General Praporgescu și Frații Golești, până la ora 13.00.

Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali.

Având în vedere că este vorba de o intervenție de urgență pentru remedierea unei avarii, oprirea furnizării apei potabile nu a putut fi anunțată mai devreme”, se arată într-un comunicat al CAO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here