Motociclistul de 28 de ani rănit grav în accidentul de ieri de la Jitaru, transferat la Craiova/ FOTO

Motociclistul de 28 de ani rănit grav în accidentul rutier care a avut loc ieri pe DN65, la Jitaru, a fost transferat de la Slatina la Craiova.

Pacientul a fost adus la Unitatea de Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, după care a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Craiova, pe Secția Chirurgie Toracică, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului slătinean, dr. Emilian Postelnicu.

Evenimentul rutier a avut loc duminică după-amiază pe DN65, pe raza localității Jitaru, unde motocicleta condusă de tânărul de 28 de ani, din Pitești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Scornicești.

În urma impactului, tânărul a suferit răni serioase.

„În urma evenimentului a rezultat o victimă (motociclist), în vârstă de 28 de ani, din Pitești. Pacientul a fost preluat și asistat de echipajul SMURD Scornicești și echipajul cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, conștient, politraumatizat prin accident rutier și transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, locotenentul Alin Băsășteanu.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here