Zeci de posturi de bugetari scoase la concurs în Olt, după ce guvernul a înghețat angajările la stat de la 1 iulie

Ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante din administraţia publică a fost suspendată pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2022, printr-o ordonanţă de urgenţă adoptată recent de Executiv. Pe ultima sută de metri, mai multe instituții publice din Olt, în majoritate primării, au scos la concurs, luna aceasta, zeci de posturi vacante.

Primăria Corabia a scos la concurs șase funcții publice, cinci de inspector la serviciile de impozite și taxe, resurse umane și la biroul agricol, și unu de auditor. Proba scrisă va putea fi susținută de candidați în data de 30 iunie.

Câte un post de bugetar a fost scos la concurs și de primăriile comunelor Tufeni și Oboga, în vreme ce Primăria Caracal are nevoie de cinci noi angajați, doi consilieri, doi referenți și un expert la compartimentul Fond locativ. Concursul a fost programat pentru data de 4 iulie.

Primăria din Gostavățu are nevoie de un inspector la Compartimentul financiar-contabil și achiziții publice (concursul – 14 iulie, ora 10.00), iar Primăriei Gura Padinii îi trebuie un consilier specializat în achiziții publice (concursul – pe 18 iulie, ora 10.00).

Primăria Voineasa a scos și ea la concurs un post de consilier pe achiziții publice (proba scrisă, pe 21 iulie, ora 10.00), iar Primăria Fălcoiu ar avea, și ea, nevoie de un inspector la Compartimentul Buget-Contabilitate și de un consilier la Asistență Socială.

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt recrutează și ea patru persoane pentru funcția de consilier.

În sfârșit, Poliția Locală Slatina a scos la concurs un post de consilier la Compartimentul Contabilitate, proba scrisă urmând a fi susținută de candidați în data de 21 iulie, începând cu ora 10.00.

În toate aceste cazuri, data și ora probei de interviu vor fi afișate pe site-urile instituțiilor care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here