FOTO Vedeta din Slatina care și-a etalat picioarele perfecte într-o salopetă super sexy. 30.000 de like-uri, sute de comentarii

Îmbrăcată într-o salopetă provocatoare, cu despicături sexy pe picior și în zona bustului, Mădălina Ghenea, originară din Slatina, Olt, a făcut furori printre internauți.

Imaginile au adunat în câteva ore peste 30.000 de like-uri și sute de comentarii.

“Bellissima!”, “Zeița!”, “Fantastica Mădălina!”, “Cea mai frumoasă femeie din Univers! Nu mai există așa frumusețe!”, “Artă pură!”, “Splendidă!”, “Ești reală?”, “Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, “Ne-ai lăsat fără cuvinte!”, “Ce păpușică!”, “Ești incredibilă! Ce noroc pe iubitul tău!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii de pe Instagram.

Cel mai nou film în care apare Mădălina Ghenea se numește “Deep Fear”, iar românca joacă rolul principal alături de Ed Westwick.

Pelicula Deep Fear este regizată  de Marcurs Adams, iar scenariul este scris de Robert Capelli Jr. și Sophia Eptamentis.

Mădălina Ghenea îi dă viață lui Naomi, proprietara unui iaht care pornește într-o călătorie pe mare pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (interpretat de Ed Westwick), în Grenada. Călătoria ei liniștită se va transforma însă într-un coșmar. În timpul unei furtuni, ea se întâlnește cu supraviețuitorii unui naufragiu. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri și de aici începe lupta pentru supraviețuire.

Sursa: protv.ro

Fotografii: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here