Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a demisionat din toate funcţiile. „NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție”

Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, renunţă la toate funcţiile pe care le deţine, după ce procurorii DNA au cerut ridicarea imunităţii sale parlamentare. Cu toate acestea, el spune că nu a săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție.

Procurorii anticorupţie au cerut ridicarea imunității pentru Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii fiind acuzat de abuz în serviciu și instigare la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informațiile care nu erau destinate publicității.

Chesnoiu afirmă încă că nu a săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și că și-a desfășurat cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă.

El și-a anunțat intenția de a renunța la toate funcțiile și de a se autosuspenda din PSD pe pagina sa de socializare.

„NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă!

În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii:

Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune!

Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale.

De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat!

Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine, în nevinovăția mea și în toate lucrurile bune pe care le-am făcut!

Doamne ajută!”, a scris, pe Facebook, Adrian-Ionuț Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here