Primăria Slatina VINDE mai multe apartamente în blocuri ANL. Plata se face și în rate, pe durata a 25 de ani

Primăria Slatina vinde mai multe apartamente situate în blocuri construite pentru tineri prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL). Plata se poate face în rate, pe o perioadă de 25 de ani, cu un avans de 15% din valoare plătit înainte.

Este vorba de 15 apartamente solicitate de cei care le locuiesc deja, în calitate de chiriași, după ce contractele de închiriere le-au fost prelungite succesiv prin acte adiționale.

Vânzarea imobilelor trebuie mai întâi aprobată în consiliul local, prin proiecte de hotărâre care au fost deja pregătite și care vor fi supuse adoptării în ședința ordinară a legislativului local din 28 iunie.

Plata se poate face în rate, cu achitarea unui avans minim de 15% din prețul de vânzare, la data încheierii contractului de vânzare-cumpărare, iar diferența de 85%, în termen de maxim 25 ani, în rate lunare egale, inclusiv dobânda aferentă, sau integral, la încheierea contractului.

Cei care optează pentru plata în rate, vor plăti o dobândă a cărei valoare anuală cuprinde dobânda de referință a Băncii Naționale a României aflată în vigoare la data încheierii contractului de vânzare-cumpărare, la care se adaugă două puncte procentuale, şi rămâne neschimbată pe toată perioada derulării contractului, plata dobânzii urmând a se face, și ea, tot în rate lunare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here