Accident pe DN64, între Caracal și Dobrosloveni, între două autoturisme/ FOTO

Un accident rutier a avut loc, ieri după-amiază, pe Drumul Național 64, între localitățile Caracal și Dobrosloveni, între două autoturisme care s-au ales cu avarii serioase. Ambii conducători auto implicați au fost amendați, iar unul dintre ei, care era băut, va rămâne și pieton vreme de 90 de zile.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un autoturism, ce se deplasa pe direcția Caracal către Dobrosloveni, condus de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care a efectuat manevra de viraj la stânga pentru a întoarce, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Caracal.

„În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

În urma testării cu aparatul etilotest, pentru bărbatul în vârstă de 67 de ani rezultatul a fost negativ, iar pentru tânărul de 25 de ani, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul de 25 de ani a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1. 305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pe o perioadă de 90 de zile.

Totodată, și bărbatul de 67 de ani a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 725 de lei și trei puncte de penalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here