Femeia din Olt dispărută luna trecută a fost găsită MOARTĂ. Polițiștii fac cercetări pentru UCIDERE din culpă

Femeia din Făgețelu, Olt, dispărută luna trecută a fost găsită, noaptea trecută, moartă. Trupul său se afla într-un zăvoi de pe raza localității. Polițiștii au demarat cercetări pentru ucidere din culpă în acest caz.

Floarea Jircu, de 88 de ani, a dispărut în ziua de 24 iunie, când a plecat de acasă și nu a mai revenit. În căutarea ei au pornit polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari.

Trupul femeii transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

„În urma activităților de căutare, în noaptea de 2/3 iulie 2022, femeia, în vârstă de 88 de ani, a fost găsită decedată, într-un zăvoi, din apropierea satului Chilia, din comuna Făgețelu, județul Olt, la aproximativ trei kilometri de locul dispariției.

Din verificarea sumară a trupului femeii, acesta nu prezenta urme vizibile de leziuni, fiind transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.

Femeia a fost găsită decedată într-un zăvoi de la marginea satului

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here