Un tânăr din Costești s-a răsturnat cu autoturismul pe DN65, în Albota, Argeș. Șoferul a ajuns la spital

Un tânăr de 24 de ani, din Costești, s-a răsturnat cu autoturismul, marți dimineață, pe DN 65, în localitatea argeșeană Albota. Șoferul a ajuns la spital.

Evenimentul rutier s-a petrecut în curbă deosebit de periculoasă la stânga, unde șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în șanțul din partea stângă.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 24 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, pe raza localității Albota, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în șanțul din partea stângă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit ușor și transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here