Olt: Protagoniștii scandalului în timpul căruia un polițist a fost deposedat de armă rămân după gratii

Femeia de 48 de ani și fiul său, de 27 de ani, din Iancu Jianu, care, sâmbăta trecută, au provocat un scandal în timpul căruia un polițist a fost deposedat de arma din dotare rămân după gratii.

Măsura a fost stabilită de Tribunalul Olt, care a judecat contestația pe care cei doi au formulat-o împotriva Judecătoriei Balș, respingând-o ca nefondată.

„Respinge contestaţia formulată de contestatorii inculpaţi: – GHEORGHIŢĂ CRISTI ADRIAN, – GHEORGHIŢĂ VALENTINA, -împotriva încheierii nr. 464 din 01.08.2022, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş în dosarul nr. 2907/184/2022, ca nefondată”, se arată în încheierea tribunalului.

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au intervenit, sâmbăta trecută, pentru aplanarea unui conflict într-o familie din Iancu Jianu după ce un bărbat de 51 de ani a sunat la Poliție, prin 112, să reclame că a fost agresat de fiul său.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că mama și fiul acesteia devin violenți și au încercat să liniștească spiritele. Protagoniștii scandalului nu au dat însă înapoi, așa că oamenii legii au procedat la imobilizarea celor doi. În învălmășeala creată, femeia a tras de tocul în care se afla arma polițistului, care s-a rupt, ajungând în mâna femeii.

Duminică, femeia și fiul său au fost reținuți pentru 24 de ore, iar luni Judecătoria Balș a dispus, la solicitarea procurorilor, arestarea preventivă a celor doi.

Ei sunt acum cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here