Primarul Balșului merge înainte: Investiții de peste 22,5 milioane lei, scoase la licitație. Despre ce este vorba și care sunt zonele vizate

Primarul Balșului, Cătălin Rotea, merge înainte cu programul de investiții promis oamenilor. Recent, administrația orașului a scos la licitație contracte de peste 22,5 milioane lei pentru introducerea și extinderea sistemelor de canalizare. 

Vorbim, în primul rând, de un contract de proiectare și execuție a lucrărilor de extindere a sistemului de canalizare în cartierele Vârtina, Româna și Corbeni, în valoare de 15.484.596,18 lei.

Agenții economici interesați pot depune oferte până la data 5 septembrie 2022, la ora 15.00.

Un alt contract scos la licitație, în valoare de aproape cinci milioane de lei, este cel privind introducerea rețelei de canalizare în orașul vechi, pe străzile Cuza Vodă, Popa Șapcă, Viilor, Ciocârliei și Cometa. Ofertele pot fi depuse până la 31 august, ora 15.00.

În sfârșit, o altă extindere a sistemului de canalizare va fi realizată pe străzile Mărășești, Măceșului, Mihail Drumeș și Bradului. Valoarea contractului este de 2.126.617,12 de lei. Comisia de evaluare așteaptă oferte până în data de 29 august 2022.

Procedura de atribuire a celor trei contracte de achiziție publică este inițiată sub incidența clauzei suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare cu destinațiile cuprinse în documentații, semnarea contractelor făcându-se cu respectarea dispozițiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here