Apa, oprită pe șapte străzi din Slatina. Va fi pusă în funcțiune noua rețea de alimentare

Update ora 13.15: Lucrările continuă în zona Satu Nou, din municipiul Slatina pentru punerea în funcțiune a noii rețele de alimentare cu apă. Estimăm că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat pe cele 7 străzi în jurul orei 14.30.

Compania de Apă Olt anunță că serviciul de alimentare cu apă oprit pe șapte străzi din municipiul Slatina, până la ora 12.00, pentru punerea în funcțiune a noii rețele de alimentare cu apă.

Este vorba de străzile Podgoriilor, Islazului, Teodor Burcă, Ulmului, Nordului, Vadului și Măgurii, unde apa va veni la robinet, azi, prin rețeaua nouă de alimentare.

În municipiul Slatina se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiții din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, iar pe parcursul desfășurării acestor lucrări pot să apară astfel de întreruperi temporare ale ale alimentării cu apă, transmite Compania de Apă Olt.

Având în vedere că este o intervenție complexă pe rețele, după reluarea serviciului de alimentare cu apă și o perioadă după, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here