Ultima zi a Festivalului „Oltenii și restu’ lumii”: Concert EXPLOZIV cu Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor/ Programul zilei

Ultima zi a Festivalului „Oltenii și restu’ lumii” va fi una explosivă, spre seară, când pe scena din Parcului Tineretului vor concert Ansamblul folcloric „Doina Oltului” și Carmen Chindriș cu Taraful Rutenilor.

Ziua începe cu spectacole în serie susținute de formațiile artistice ale etniilor invitate și venite din mai multe zone ale țării, acestea desfășurându-se, între orele 09.30 și 11.00, în Piața Steaua și la Fântâna Speranței.

Petrecerea se mută apoi în Parcul Tineretului, unde publicul se va putea distra pe ritmurile mai multor tarafuri și ansambluri invitate.

După „Actrițe la călcat de struguri”, după momentele cu statui vivante și după ce caricaturiști profesionioniști vor aplica pe pașapoartele de oltean „moaca” posesorilor, va urma, între orele 18.00 și 20.30, un concert extraordinar susținut de Ansamblul flocloric profesionist „Doina Oltului”, urmat de un concert special în care Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor va încânta publicul, între orele 20.45 și 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here