Un bărbat de 31 de ani, reținut de polițiști după ce i-a furat butelia unei bătrâne

Un bărbat de 31 de ani, din orașul Costești, județul Argeș, a fost reținut de polițiști după ce, ieri noapte, a pătruns în locuința unei bătrâne, căreia i-a furat o butelie de aragaz.

Femeia a observat ieri dimineață că îi lipsește butelia care era conectată la aragaz. A pus mâna pe telefon și a anunțat furtul la 112.

„Din primele cercetări s-a stabilit că, în cursul nopții de 4 spre 5 octombrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate prin escaladarea gardului, iar dintr-o anexă ar fi sustras o butelie GPL, care era conectată la un aragaz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind desfășurate de polițiștii de investigații criminale.

În scurt timp, în urma celor constatate, polițiștii Formațiunii de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Costești au identificat un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii.

Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here