Adrian Chesnoiu, după ce a fost reales vicepreședinte al PSD Olt: „Continuăm să ducem mai departe inițiativele bune”

Deputatul Adrian Chesnoiu afirmă că realegerea în funcția de vicepreședinte al PSD Olt îl onorează și îl bucură în același timp, oferindu-i șansa să facă parte dintr-un proiect menit să dezvolte comunitatea.

Mesajul a fost postat pe pagina sa de socializare, unde îl felicită pe Marius Oprescu după ce acesta a fost reconfirmat prin votul de marți seară în funcția de președinte al organizației județene a Partidului Social Democrat, dar și pe Emil Moț, ales prim-vicepreședinte al PSD Olt.

„Realegerea mea în funcția de vicepreședinte al PSD Olt mă onorează și mă bucură deopotrivă, oferindu-mi șansa să fiu parte în proiectul de dezvoltare a comunității noastre.

Continuăm să ducem mai departe inițiativele bune începute în Olt și ne păstrăm unitatea prin dragostea pentru județul nostru și locuitorii săi.

Alegerile conducerii PSD Olt au confirmat încrederea în liderii care au condus în ultimii ani destinele județului nostru.

Îl felicit pe Marius Oprescu pentru funcția de președinte pe care o va deține în continuare și pe Emil Moț pentru cea de prim-vicepreședinte, alături de întreaga echipă de conducere nou aleasă a PSD OLT!

Am dovedit că suntem o echipă matură care are forța să susțină interesele Oltului și ale oltenilor.

Avem credință, avem voință, avem puterea de a schimba în bine destinele noastre.

Împreună se poate! Doamne ajută!”, a scris, pe Facebook, Adrian Chesnoiu.

Marți seară a avut loc conferința de alegeri a PSD Olt, delegații la eveniment alegându-l, cu unanimitate de voturi, pe Marius Oprescu să conducă organizația încă patru ani.

La eveniment au fost prezenți președintele partidului, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, parlamentarii de Olt ai partidului, majoritatea miniștrilor social-democrați și președinții unor organizații județene din Oltenia (componența structurilor de conducere – AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here