Masacru în Rusia. Supărat pe fosta soție, un bărbat a tras la întâmplare în trecători. Cel puțin 3 morți/ VIDEO terifiant

Scene de coșmar într-o localitate din Rusia. Un bărbat a deschis focul pe stradă, folosind o pușcă cu țeavă lungă, acoperită de un prosop și a ucis cel puțin 3 oameni. Potrivit relatărilor martorilor oculari, totul s-a întâmplat în apropierea unui mall.

Potrivit agenției ruse Tass, bărbatul ar fi reușit să ucidă trei persoane înainte de a se sinucide.

„Un bărbat neidentificat a deschis focul în apropierea centrului comercial Slavianski din Krîmsk. Procurorul din Crimeea s-a deplasat la locul tragediei, a fost organizată o inspecție, se stabilesc motivele incidentului”, a anunțat biroul procurorului teritorial.

Potrivit publicației ruse Mash, atacatorul este un bărbat care și-a ieșit din minți după ce a pierdut un apartament în favoarea fostei sale soții.

Cazul a trenat timp de trei ani, iar când Justiția i-a dat dreptate femeii, bărbatul a început să o hărțuiască și să o amenințe. Aceasta a fugit în centrul comercial și a cerut ajutor. Bărbatul ucis în înregistrarea video a încercat să-i ia apărarea.

După ce și-a dat seama ce făcuse, atacatorul s-a dus acasă la fiul său și s-a împușcat cu aceeași armă.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here