Un șofer de 83 de ani a omorât doi oameni în timp ce încerca să fugă de la un alt accident pe care-l provocase

Val de tragedii pe șoselele din țară. Un accident șocant a avut loc în Argeș. Un bărbat în vârstă de 83 de ani a lovit cu mașina mai întâi un biciclist, după care a ucis doi oameni. Iar la Tulcea, a avut loc un carambol în care au fost implicate 5 mașini. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat. 

Tragedie de proporții la Argeș. Un bărbat în vârstă de 83 de ani a lovit cu mașina un biciclist și l-a accidentat ușor în timp ce a vrut să vireze fără să se asigure. Speriat de cele întâmplate, bătrânul a fugit de la locul accidentului. La doar câteva minute după incident, acesta a ucis doi oameni care mergeau pe marginea drumului. Bărbatul este acum cercetat penal pentru ucidere din culpă.

La Tulcea, un carambol în care au fost implicate 5 mașini a avut loc pe un bulevard din oraș. Trei autoturisme erau parcate iar două se aflau în mers. Martorii au sunat de urgență la 112 și un echipaj de salvatori s-a deplasat la fața locului. Din fericire nu au fost victime însă pompierii au luat măsuri speciale de teama producerii unui incendiu și au decuplat bornele de la două dintre mașini.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here