Deschiderea Târgului de Crăciun la Slatina, marcată prin aprinderea iluminatului festiv și prin concerte de excepție/ VIDEO

Slatina va intra în atmosfera Sărbătorilor de iarnă la 1 decembrie, de Ziua Națională a României, când va fi deschis Târgul de Crăciun și va fi aprins iluminatul festiv, evenimente marcate și printr-un spectacol muzical cu participarea ansamblului folcloric Plăieșii și a îndrăgitei cântărețe de muzică ușoară Nicola.

Invitația către populație a fost deja lansată de primarul Slatinei, Emil Moț, pe pagina sa de socializare și pe cea a primăriei.

„Dragi locuitori ai municipiului Slatina,

Vă așteptăm în seara de 1 Decembrie la orele 18:00 în parcul Tineretului pentru a da startul sărbătorilor de iarnă prin deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv de iarnă.

De asemenea, acest moment va fi marcat și de un spectacol deosebit, în aceeași locație, care va începe la ora 18:15 și va dura aproximativ două ore.

Vă așteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de luna sărbătorilor de iarnă!”, a scris, pe Facebook, Emil Moț.

Deschiderea Târgului de Crăciun, care cuprinde 30 de căsuțe în care diverși comercianți își vor expune produsele specifice acestei perioade, va fi marcat și printr-un spectacol muzical, pe scena ce va fi amplasată în aer liber urmând să evolueze ansamblul folcloric Plăieșii și îndrăgita cântăreață de muzică ușoară Nicola.

De altfel, în Parcul Tineretului vor avea loc concerte în fiecare seară, în perioada 1 – 4 decembrie, potrivit primarului Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here