Primarul Slatinei invită populația să participe la manifestările dedicate Zilei Naționale a României. Surprizele zilei/ VIDEO

Primarul Slatinei, Emil Moț, invită populația să participe la manifestările de joi, 1 decembrie, organizate în centrul orașului și dedicate Zilei Naționale a României.

Edilul a lansat invitația sa pe rețelele sociale.

Dragi slătineni,

Pe data de 1 Decembrie sărbătorim Ziua Națională a României.

Ca în fiecare an, Primăria Municipiului Slatina a organizat o serie de festivități și surprize.

Vă aștept cu drag să celebrăm împreună Ziua Națională a României!”, a scris, pe Facebook, Emil Moț.

Evenimentul va avea loc la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza. După doi ani de absență a manifestărilor în amploarea lor de dinainte de pandemie, Primăria Slatina reia obiceiurile de 1 Decembrie, printre care servirea participanților cu mâncare, ceai cald și vin fiert. Vor fi 2000 de porții de mâncare care vor fi servite după partea oficială a manifestărilor, respectiv o slujbă religioasă, luări de cuvânt, depuneri de coroane și parada militară.

În aceeași zi, dar seara, în Parcul Tineretului va fi deschis oficial Târgul de Crăciun. Momentul va fi marcat prin aprinderea iluminatului festiv în oraș și printr-un spectacol muzical susținut de ansamblul folcloric Plăieșii și de îndrăgita cântăreață de muzică ușoară Nicola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here