Schimbare la vârf în PNL Olt. Cine este noul secretar general al organizației

Schimbare la vârf, joi, în structura de conducere a PNL Olt, unde pentru funcția de secretar general al organizației a fost nominalizat actualul prefect al județului, Florin Homorean, în locul colegei sale de partid Ana-Maria Ciaușu.

Homorean a fost nominalizat în ședința de joi a Biroului Județean al PNL Olt să ocupe poziția de secretar general al organizației, în locul colegei sale de partid Ana-Maria Ciaușu, cea care a ocupat foarte mulți ani această funcție.

Informația a fost confirmată de președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

„Da, așa este. Nu în urma unei demisii s-a decis acest lucru. Așa am hotărât, din mai multe motive, și bănuiți care. Sunt niște motive personale la bază, în principal de sănătate, nu i s-a imputat nimic fostului secretar”, a declarat Liviu Voiculescu.

Contactată telefonic pentru o declarație pe acest subiect, Ana-Maria Ciaușu nu a vrut să comenteze informația. „Luați legătura cu președintele, el vă poate spune tot. Eu nu comentez”, a declarat fostul secretar general al liberalilor olteni.

O altă informație care circulă în mediul politic local este că Ana-Maria Ciaușu nu va mai fi nici subprefect, lucru negat de șeful PNL Olt.

„Asta nu, nu se pune în discuție. Asta nu s-a discutat niciodată, n-a intrat în discuție. Își face treaba la prefectură, deci nu”, a spus Liviu Voiculescu.

Ana-Maria Ciaușu era secretar general al PNL Olt din 2013 și munca sa politică a fost recunoscută mereu de colegii de partid. În februarie 2021 ea a fost numită în funcția de subprefect de Olt.

De câtva timp, ea se luptă cu una dintre cele mai cumplite boli, făcând public acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here