Un bărbat din Balș a ajuns la Spitalul Slatina în stare gravă după ce și-a provocat mai multe răni la gât și mâini cu un cuțit

Un bărbat de 51 de ani, din Balș, a ajuns la Spitalul Slatina, marți, în stare gravă după ce și-a provocat mai multe răni la gât și mâini cu un cuțit. El va scăpa cu viață, dar, cel mai probabil, nu va mai putea vorbi și va rămâne și cu probleme de mobilitate la nivelul membrelor superioare.

Mai întâi, bărbatul a fost dus la spitalul din Balș, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Pacientul a fost adus la Spitalul Județean de Urgență Slatina cu plăgi la nivelul gâtului (are leziuni permanente la nivelul laringelui, cel mai probabil nu va mai putea articula cuvinte) și la nivelul ambelor mâini (nervi, tendoane și artere); și aici va rămâne cu sechele de mobilitate. Altfel, pacientul se află în afara oricărui pericol vital”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al spitalului din Slatina, medicul Emilian Postelnicu.

Potrivit unor surse din Balș, bărbatul ar suferi de boli psihice, fiind sub tratament de specialitate, dar în ultima vreme el nu și-ar mai fi luat pastilele menite să îl ajute.

O altă tentativă de sinucidere a avut loc, la sfârșitul lunii trecute, în Scornicești, unde un bărbat a încercat să își ia viața folosind o foarfecă, pe care și-a înfipt-o în piept. Așa a ajuns la spitalul din Slatina, unde a fost salvat de medici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here