Noi cazuri de COVID în Olt. Zeci de persoane s-au vaccinat împotriva variantei Omicron

De la deschiderea Centrului de vaccinare anti-COVID-19, varianta Omicron B.A. 4-5., la  sediul secundar al DSP Olt până în prezent, 28 de persoane s-au adresat pentru vaccinarea cu noul produs adaptat, iar  alte două persoane sunt programate pentru vaccinare la o dată ulterioară, utilă beneficiarilor, informează Direcția de Sănătate Publică Olt. Săptămâna trecută, la nivelul județului au fost înregistrate 52 de noi cazuri pozitive pentru infecția SARS-CoV 2. 

DSP Olt reamintește populației că la vaccinarea cu noul produs adaptat se pot persoanele  cu vârste peste 12 ani și cu schemă de vaccinare completă împotriva bolii Covid-19, cu produsele biologice Pfizer BionTech, Moderna, Astrazeneca, Johnson& Johnson. Persoanele interesate se pot adresa direct Centrului de vaccinare sau se pot programa telefonic pentru vaccinare la numărul de telefon 0721.269.297.

Programul de lucru în Centrul de vaccinare al DSP Olt este zilnic, luni până joi,  în intervalul orar 800– 1600.

Pot beneficia de vaccinare, în condițiile expuse mai sus, persoanele care au cel puțin trei luni de la ultima doză de vaccin anti-Covid-19, din produsele mai sus menționate.

Săptămâna trecută, la nivelul județului Olt au fost înregistrate 52 de  noi cazuri pozitive pentru infecția SARS-CoV 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here