Trei polițiști, printre care și o femeie, au fost bătuți cu propriul baston de un bărbat. Unde s-a întâmplat totul

Sursa foto: antena3.ro

Trei polițiști, printre care și o femeie, au fost bătuți cu propriul baston de un bărbat în vârstă de 59 de ani în timp ce încercau să-l imobilizeze.

Imaginile au fost filmate pe o stradă din Brăila, după ce o femeie a sunat la 112 sesizând agresiunea unui bărbat în vârstă de 59 de ani, care a început să vandalizeze mașina fiului ei care era parcată în acea zonă.

În urma apelului la 112, trei polițiști, printre care și o femeie, au ajuns la fața locului.

Furios, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și a început să îi lovească fără milă pe polițiști în momentul în care aceștia încercau să-l imobilizeze, potrivit antena3.ro.

În cele din urmă, individul a fost imobilizat și condus la secție, fiind cercetat pentru ultraj și distrugere.

Un martor al incidentului a spus că agresorul a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă din municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere”, se arată în comunicatul IPJ Brăila.

Sursa: b1tv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here