Accident după accident pe Drumul Național 65, în județul Olt. Autoutilitară răsturnată în afara carosabilului/ FOTO

Accident după accident pe Drumul Național 65, în județul Olt.

La câteva ore după evenimentul rutier petrecut joi seară pe DN65/E574, în afara localității Jitaru, în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism, un alt accident s-a petrecut în aceeași zonă.

Este vorba de o autoutilitară al cărui șofer a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Sursa foto: Facebook/David Mihai

Nu același lucru se poate spune de accidentul de dinainte acestuia, provocat de un bărbat de 44 de ani, din Craiova, care conducea un TIR cu două remorci din direcția Slatina spre Pitești. Pentru că nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care rula în fața sa, a fost nevoit, la un moment dat, să frâneze brusc, moment în care remorca autotrenului, și pe fondul unui carosabil umed, a intrat în balans, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt TIR, care circula regulamentar din sens opus, în coliziune fiind implicat și autoturismul.

Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Teslui, județul Olt, a suferit leziuni și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here