Accidentul de la Jitaru soldat cu o victimă, provocat de șoferul unui TIR. Cum s-a întâmplat totul

Sursa foto: Facebook/David Mihai

Accidentul dintre cele două TIR-uri și un autoturism, petrecut joi seară pe Drumul Național 65, în afara localității Jitaru, a fost provocat de șoferul unuia dintre cele două autotrenuri implicate.

Potrivit unor surse locale, șoferul TIR-ului care circula pe direcția Slatina – Pitești, un bărbat de 44 de ani, din Craiova, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care rula în fața sa. Dându-și seama că s-a apropiat periculos de autoturism, conducătorul auto de pe TIR a frânat brusc, moment în care remorca autotrenului, și pe fondul unui carosabil umed, a intrat în balans, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt TIR, care circula regulamentar din sens opus, în coliziune fiind implicat și autoturismul.

Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Teslui, județul Olt, a suferit leziuni și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii celor trei autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here