Școala Gimnazială Osica de Sus a fost reabilitată. La reinaugurare a participat și actorul Toma Cuzin – Firicel din Las Fierbinți/ FOTO

Școala Gimnazială din Osica de Sus (Școala din Vale), a fost reabilitată și dotată cu mobilier nou și cu sistem de încălzire prin aportul unor companii, totul sub coordonarea BookLand Romania.

Finalizarea lucrărilor și dotărilor a fost marcată vineri, 17 martie, printr-un eveniment la care a fost prezent și actorul Toma Cuzin, cel care dă viață personajului Firicel al lui Cimpoaie din serialul Las Fierbinți difuzat de Pro TV.

„Astăzi a avut loc inaugurarea Școlii Gimnaziale Osica de Sus (Școala din Vale). Alături ne-a fost domnul Toma Cuzin, foștii directori, domnul Sulger Marin și domnul Lixandru Gheorghe, doamna director Marin Mihaela, domnul director adjunct Nițu Emanuel și, nu în ultimul rând, reprezentați ai BookLand Romania, care a inițiat acest proiect.

Pe această cale doresc să mulțumesc încă o dată atât asociației, cât și tuturor partenerilor care au contribuit la acest proiect, rezultatul fiind unul de excepție, copiii având șansa de a studia și de a se dezvolta într-un mediu adecvat și sănătos din toate punctele de vedere.

Vă urez să pășiți cu dreptul pragul acestei unități de învățământ reabilitată la standarde europene și dotată modern”, a declarat primarul comunei, Cezar Filip.

Lucrările au cuprins și schimabarea fostei magazii a școlii, astăzi sală de sport.

„Mii de mulțumiri Primăria Osica de Sus, un partener care ne-a sprijinit nu numai cu acoperirea unei părți importante din manoperă, ci și cu utilaje pentru descărcarea a zeci de  paleți de marfă, agregat balastier, cherestea, ușă de acces în camera centralei, precum și cu betonarea accesului în curtea școlii”, a scris, pe pagina sa de socializare, BookLand Romania.

Imagini de la eveniment:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here