Mai multe blocuri din Slatina rămân, mâine, fără apă, pentru executarea unor lucrări. Oamenii, sfătuiți să își facă rezerve/ Zona vizată

Mai multe blocuri din Slatina vor rămâne vineri, 24 martie, fără apă la robinet pentru ca angajații Companiei de Apă Olt să poată face branșarea noii conducte care alimentează mai multe imobile de pe strada Aleea Lelelelor.

Pentru branșarea noii conducte care alimentează o zonă de blocuri de pe Aleea Lalelelor, serviciul de alimentare cu apă va fi oprit, mâine, 24.03. 2023, în intervalul orar 09.00- 13.00, în blocurile GA 12, GA 13, GA 14, GA 15, GA 15 C, GA 15 B, FA 13 AG și la Policlinica de Stomatologie.

„Facem apel la cetățenii din blocurile menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Facem precizarea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în zona menționată, pot să apară modificări ale turbidității apei”, se arată într-un comunicat al celor de la CAO.

Lucrările de reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă de pe Aleea Lalelelor, investiție realizată de Compania de Apă, din fonduri proprii, sunt aproape de finalizare, mai precizează reprezentanții companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here