Primăria Slatina a început înscrierile la concursul de ciclism ”Slatina Forest Race”. Când și unde va fi organizată competiția

Primăria Slatina anunță că a au început înscrierile la prima ediție a evenimentului ”Slatina Forest Race”, competiție ce se adresează tuturor iubitorilor de ciclism.

Concursul de ciclism ”Slatina Forest Race” va fi organizat de primărie și consiliul local în data de 21 mai 2023, începând cu ora 11.00, în Pădurea Strehareți.

Evenimentul este deschis oricărui ciclist cu vârsta de minim 18 ani împliniți în momentul înscrierii, profesionist sau amator, care deține o bicicletă în stare tehnică bună și o stare de sănătate care să îi permită un minim de efort fizic susținut.

„Începând de astăzi, 11 aprilie 2023, înscrierile pentru această competiție sportivă se pot face accesând următorul link: https://racetime.ro/events/41/register

Înscrierile online se vor face până la data de 19 mai inclusiv, iar cele din ziua concursului, se vor efectua doar în limita locurilor disponibile.

Înscrierea și participarea la acest concurs NU presupune achitarea unei taxe!”, se arată anunțul oficial transmis de primărie.

Câștigătorii vor fi premiați pe categorii de vârstă, atât la masculin, cât și feminin.

Numărul locurilor la acest eveniment este limitat la 200 de participanți, iar în momentul în care această limită va fi atinsă, înscrierile vor fi închise.

Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs.

Regulamentul competiției poate fi consultat accesând următorul link: http://www.primariaslatina.ro/…/dispozitii/h_60_280223.pdf

Traseul competiției îl puteți consulta aici: http://www.primariaslatina.ro/…/traseu_forest_race.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here