Tânăr din Caracal, reținut de polițiști după ce a tras cu pistolul și și-a amenințat fosta soție cu un cuțit/ FOTO-VIDEO

Un tânăr din Caracal a fost reținut de polițiști după ce a tras cu un pistol și și-a amenințat fosta soție și fosta cumnată cu un cuțit. El este cercetat pentru amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totul a început luni seară, când polițiștii din Caracal au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 28 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol și ar fi amenințat-o cu un cuțit atât pe ea, cât și pe sora acesteia, în vârstă de 30 de ani.

„În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor și au întocmit un dosar penal, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului din municipiul Caracal, în timpul căreia au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pistoale.

Pistoalele descoperite în locuința tânărului

„După administrarea probatoriului, în cursul aceleiași zile, sub supravegherea procurorului de caz, pe numele tânărului de 28 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca, în data de 26 iulie 2023, să fie prezentat Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă”, a mai declarat reprezentantul Poliției Olt.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here