Șoferul din Olt care a rănit patru oameni și a omorât un altul a era DROGAT. E vorba de un tânăr de 19 ani

Șoferul care a provocat accidentul mortal petrecut sâmbătă dimineață pe DN 546, în localitatea Mărunței, consumase substanțe interzise.

Este vorba de un tânăr de 19 ani, din orașul Balș, care a provocat moartea unei femei și a băgat în spital alte patru persoane și care, la testul cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la o substanță.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost negativ pentru tânărul de 27 de ani, iar pentru tânărul de 19 ani aparatul a indicat prezența unei substanțe pshihoactive, respectiv T1B THC”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Olt.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 08:30, pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Balș, și un autoturism condus de un tânăr de 27 ani, din localitate.

În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră într-unul din cele două autoturisme, a decedat, iar alte patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămate corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here