Încă un protejat al președintelui PNL Olt își pierde funcția. Șeful ANL, Gabriel Stanciu, schimbat. Cine îi va lua locul

Încă un protejat al președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, își pierde funcția de conducere.

De data aceasta, este vorba de directorul general al Agenției Naționale a Locuinței (ANL), Gabriel Stanciu, finul lui Voiculescu, care de mâine, 8 septembrie, nu mai este pe funcție.

Locul său va fi luat de un alt liberal, și anume de Emanuel Oproiu, care vine în fruntea ANL din poziția de șef al Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR).

Este al patrulea protejat al liderului PNL Olt care își pierde funcția ca efect al refuzului senatorului Liviu Voiculescu de a demisiona de la conducerea organizației județene, demisie cerută de însuși șeful Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.

Mai întâi a fost schimbat din funcție prefectul de Olt Florin Homorean, căruia i-a luat locul Mario De Mezzo, apoi cei doi adjuncți de la Inspectoratul Școlar Județean Olt, Daniela Nicolescu și Mihaela Torbă, înlocuite de Mariana Gheorghe și Marius Bălașa.

Iar valul schimbărilor nu se oprește aici, spun surse liberale, în ciuda faptului că discursul președintelui Voiculescu în fața colegilor din județ este acela că mai degrabă va cădea Ciucă de la conducerea partidului decât el, de la conducerea PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here