Amenzi de aproape un milion de lei pentru nereguli în domeniul carburanților, în Olt

Sursa foto: pixabay.com

La solicitarea Prefecturii Olt, în perioada 31 august – 20 septembrie, sute de controale au avut loc la operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează și comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora.

Potrivit unui comunicat transmis de Instituția Prefectului, au fost efectuate 209 controale, dintre care unu la o instituție publică, 158 la operatorii economici și 50 la mijloace de transport.

Au fost constatate 407 deficiențe și au fost dispuse 145 de măsuri. De asemenea, au fost aplicate 195 de sancțiuni, în valoare totală de 962.070 lei.

Comisia a fost formată din reprezentanți ai prefecturii, ISU, IPJ, ANAF – Direcția Regională Antifraudă 4 Târgu Jiu, Biroului Vamal de Interior Olt, ITM, Agenției pentru Protecția Mediului Olt, Gărzii de Mediu, ARR Olt, Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – Inspectoratul Teritorial Olt, Inspecției Teritoriale pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat și ai Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A. – punct de lucru Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here